Over foodmaster

Ons verhaal

Foodmaster is er voor en door echte snackfans, al ruim 20 jaar. We verkopen jaarlijks ruim 400.000 kroketten en 2,5 miljoen porties friet vanuit bijna 50 vestigingen verspreid over het land. En dat is dan nog maar een klein gedeelte van het assortiment. Een assortiment waar we trots op zijn, want bij ons gaat er alleen maar kwaliteit over de toonbank. Door te werken met friet en snacks van A-merken en versproducten van onze lokale partner VHC smaakt het altijd goed bij Foodmaster. 

Op de kaart staan herkenbare producten, maar regelmatig verrassen we jou met nieuwe smaakcombinaties. Denk aan burgers en frites specials die inspelen op het seizoen of een lekkere snack-sauscombinatie.  

Afhalen en bezorgen 

Het afhalen van een frietje op een vaste dag in het weekend is een traditie die al vele jaren een begrip is in Nederland. Maar tijden veranderen en Foodmaster veranderd mee. Natuurlijk zijn we er nog steeds voor het traditionele afhaalmoment, maar bijna alle vestigingen bezorgen jouw bestelling inmiddels ook thuis. Dat doen we in 80% van de gevallen met een e-bike, want naast goed voor onze snackfans zijn we ook graag goed voor de wereld. 

Foodmaster is een traditionele cafetaria in een modern jasje. Je bestelt er de lekkerste friet, snacks, burgers en shakes. Voor afhalen of bezorgen. Altijd lekker, gemakkelijk en snel.

Duurzaamheid

Duurzaamheid vinden we ook bij Foodmaster belangrijk. Daarom bezorgen we jouw bestelling zoveel mogelijk met onze e-bikes. Ook bij het samenstellen van het assortiment letten we op onze planeet. Zo zijn er steeds meer vegetarische opties te bestellen, werken we voor onze versproducten zoveel mogelijk met lokale producenten en hebben we een lokale grossier.

Al deze lekkere producten moeten natuurlijk ook verpakt worden, daar ontkomen we niet aan. Daarvoor werken we met duurzame verpakkingsmaterialen. Waar mogelijk zijn onze verpakkingen composteerbaar of te recyclen. Plastic proberen we zoveel mogelijk te vermijden. Dit gebruiken we alleen wanneer er nog geen duurzaam alternatief voor handen is of wanneer het de houdbaarheid van producten ten goede komt. Want eten weggooien, daar houden we niet van.

Ode aan de frituurcultuur 

Je vindt het nergens anders ter wereld dan in ons kikkerlandje: de cafetaria. Een plek waar de frituur centraal staat en waar je frites en snacks zoals kroketten en frikandellen bestelt. Om gelijk van te genieten of om mee te nemen voor onderweg, thuis op werk of waar dan ook. Het is snel en gemakkelijk en tegenwoordig bezorgen we het zelfs bij je thuis. 

De cafetaria is de plek waar we genieten van een snelle, lekkere hap. Het is de cafetaria waar we naar verlangen na een dagje weg of waar we op een vaste dag in de week met het hele gezin bestellen. Het is een begrip, een gewoonte die we al bijna 100 jaar kennen. Een stukje nostalgie, waar we blij van worden. 

Onze frituurcultuur, een stukje Nederlands trots 

Franchise

Heb jij het in je?

Stroomt bij jou, net als bij ons, het frituurvet door de aderen? Ben je ondernemend en zie jij uitdaging in het starten van een cafetaria waar afhalen en bezorgen centraal staan?

Onze kernwaarden

Het product moet altijd lekker zijn. Daarom werken we uitsluitend met A-merken. De combineren we met versproducten van topkwaliteit. De verrassende smaakcombinaties maken bij Foodmaster het verschil.
 

Gemak wordt steeds belangrijker. Daarom bieden Foodmasters naast afhalen ook steeds vaker de optie tot bezorgen. Het bezorgplatform van Foodmaster is helemaal up to date en zo ingericht dat jij er het maximale uit kunt halen. Zo geniet jij snel en makkelijk van het Lekkerste van jouw Foodmaster. 

Snelheid is belangrijk voor de cafetaria. Daarom werken we bij Foodmaster met een smal en diep assortiment. Alle producten zijn gemakkelijk en snel te bereiden. Zo hoef je bij Foodmaster nooit lang te wachten.