Foodmaster franchisenemer worden?

Begin jouw verhaal

×
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.
×
Probeer het opnieuw.
Gelukt

AFSPRAAK MAKEN

Maximaal 500 tekens!

Foodmaster is een oer-Hollandse cafetaria in een modern jasje. Daarbij is het traditionele cafetaria assortiment altijd de basis, maar we kijken wel hoe we daarin kunnen blijven verrassen. Wat dacht je van de unieke sundae en milkshakesmaken die we hebben ontwikkeld en zorgen voor een hogere gemiddelde besteding in de ijscategorie? Maar ook verrassende frites specials en (h)eerlijke premium burgers winnen terrein op de assortimentlijst van onze Foodmasters.

Foodmaster is helemaal van deze tijd. Het frisse denim en stoere materialen als beton en eiken zorgen voor een strakke uitstraling. Maar niet alleen qua uitstraling en producten is Foodmaster helemaal up-to-date ook het online bestelplatform en de geroutineerde bezorging staat bij Foodmaster centraal. 

Foodmaster franchise

Gekscherend zeggen we bij Foodmaster weleens dat er frituurvet door onze aderen stroomt. Foodmaster-ondernemers zijn dan ook echte frituurfanaten. Ze houden ervan om klanten te verwelkomen en snel te kunnen helpen met een lekkere maaltijd of snack. Als Foodmaster-ondernemer ben je een meester van de frituur! Herken jij jezelf hierin en heb je altijd al de droom gehad om voor jezelf te beginnen? Of ben jij cafetaria-ondernemer en heb je ondersteuning nodig bij het ondernemerschap?  

Als Foodmaster ondernemer profiteer je onder andere van de volgende dienstverlening.

  • Landelijke en lokale marketing afgestemd op trends en de behoefte van nu
  • Ondersteuning op maat van een bedrijfscoach
  • Financieel inzicht in je administratie om gericht te sturen op resultaat
  • Up to date kennis over wet en regelgeving, trainingen en workshops
  • Groot netwerk van samenwerkingspartners en andere ondernemers om van te leren en ervaringen te delen

Foodmasterondernemer Tineke

aan het woord

Al sinds haar 19e is de Friese Tineke als ondernemer aan de slag in verschillende cafetaria’s. Sinds 1 januari 2020 is Tineke samen met haar man Lubbert een Foodmaster in Dokkum gestart. Wij vroegen haar hoe ze tot dit besluit zijn gekomen en hoe het is om onderdeel te zijn van deze franchiseformule.

Tineke vertelt dat zij enthousiast was over de utistraling van Foodmaster, maar bang was er binnen de formule geen ruimte was voor eigen inbreng. Niks bleek minder waar.

Luister naar het hele verhaal van Tineke middels de video.

Hoe word je ondernemer bij Foodmaster?

een duidelijk stappenplan

Stap 1. Ben je enthousiast om te ondernemen bij Foodmaster dan plannen we eerst een kennismakingsafspraak. Ook krijg je de mogelijkheid om in een vervolgafspraak sfeer te proeven op een locatie. 

Stap 2. Wanneer de formule helemaal bij jou past, bekijken we samen wat nodig is om jouw huidige vestiging om te bouwen. Als je nog geen locatie hebt, gaan we samen op zoek. Ook bespreken we financieringsmogelijkheden. Hou rekening met een investering tussen € 100.000 tot € 250.000, afhankelijk van de vestiging. Hiervan heb je ongeveer 35% aan eigen vermogen nodig. Dit kan bestaan uit spaargeld of een achtergestelde lening bij vrienden of familie. 

Stap 3. Na inventarisatie wordt een overeenkomst opgesteld. Hierna volgt een wettelijke bedenktijd van 4 weken. 

Stap 4. Aan de slag met ombouw dan wel verbouw van jouw Foodmaster! Met ondersteuning van onze bedrijfscoaches zorgen wij dat je klaar bent om te starten

Samen ondernemen

Locatieaanbod

Ben jij een ondernemer in de dop, maar heb je nog geen locatie? Als franchisegever heeft FHC Formulebeheer regelmatig locaties ter overname. 

Foodmaster, een formule van FHC Formulebeheer

Foodmaster is een formule van FHC Formulebeheer. Samenwerken met FHC betekent dat je de voordelen gebruikt van een succesformule en tegelijkertijd jezelf blijft als zelfstandig ondernemer. Als franchiseorganisatie vinden wij persoonlijk contact en samenwerken van groot belang. Dit is binnen onze formules succesvol gebleken en daarom bouwen we hierop voort. Van elkaar leren, successen delen en betrokken blijven. Samen ondernemen!