Oostenrijkse weken

 

Pak de lederhose maar uit de kast en haast je naar jouw Foodmaster voor de Oostenrijkse weken. Dat is nog eens een heerlijke vorm van wintersporten. Zo halen we de winterse gezelligheid lekker dichtbij. Met deze winterse specialiteiten waan je je direct op de Oostenrijkse pistes. Proef bijvoorbeeld de heerlijk winterburger. Deze is met recht Wunderbar te noemen!

Een heerlijke burger met o.a. gebakken champignons, gebakken bacon en truffelmayonaise. Hier lik je toch je vingers bij af? Maak het helemaal compleet met een portie krokante friet en je hebt de avond van je leven. 

Ook de Oostenrijkse frites special mag je natuurlijk niet missen deze periode. Onze bekende knapperige frietjes met een wintersport twist. Op een bedje van krokante friet vind je een crispy burger, een gebakken ei en vers gebakken bacon en ui. Es ist so schön!

Natuurlijk mag ook de braadworst niet ontbreken tijdens de Oostenrijkse weken. Lekker op een broodje of uit het vuistje met een perfect gebakken braadworst kan je alle kanten op. Vergeet ook de curry niet om dit winterse hoogstandje nog smeuiger te maken.

Denk je aan Oostenrijk, dan denk je aan bergen, wintersport, gluhwein en warme apfelstudel met kaneel en slagroom en daarom brengt Foodmaster de Kersen-kaneel shake. Met een flinke toef slagroom en kaneelsuiker past deze milkshake perfect bij de Oostenrijkse weken.

Kortom, bij Foodmaster geniet je op z'n Oostenrijks maar dan lekker dichtbij huis. Dat scheelt weer een ritje richting Oostenrijk :-) 

Op naar een fijne snackwinter. 

 

 

 

 

 

Lees meer