SNACKS

Van alles

Snacks zijn niet weg te denken uit de cafetaria en dus ook niet uit Foodmaster. Voor een lekkere snack kan je goed bij ons terecht. Dat dragen we dan ook uit in onze vele opties en hoge kwaliteit!

Kwaliteitssnacks

Foodmaster werkt alleen samen met A-merken, zoals Van Dobben, de Bourgondiër, Beckers en Mora. Zo weet je altijd zeker dat jouw kaassoufflé, kroket, frikandel, Mexicano, kipkorn of welke snack dan ook smaakt!

Vegetarische opties

Ook voor de vegetariërs is het genieten geblazen op veel van onze locaties. De kaassoufflé staat terecht met regelmaat in de top 5 van favoriete snacks. Maar binnen het aanbod zijn nog meer lekkere opties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bamischijf of groentekroket?

Favo snack én saus

Foodmaster biedt talloze sauzen aan. Match jouw favoriete snack met jouw favo saus. Kies bijvoorbeeld voor een hetere saus of ga voor de gouwe ouwe mayo of ketchup. Er zijn zelfs Foodmasters die een veganistische saus aanbieden!

Voor onze sauzen werken wij samen met Remia. Dit A-merk produceert 100% CO2-neutraal. Ook wordt gelet op zoutreductie. En… de sauzen zijn gewoon héél erg lekker!

Huisgemaakte en halal-snacks

Vraag op de vestiging zelf ook eens naar de specialiteiten. Verschillende vestigingen bieden huisgemaakte opties of bereiden halal-snacks.

Het assortiment verschilt per vestiging. Kijk op de website van de vestiging bij jou in de buurt voor het aanbod.

< terug naar overzicht