Ons verhaal

Je vindt het nergens anders ter wereld dan in ons kikkerlandje: de cafetaria. Een plek waar de frituur centraal staat en waar je frites en snacks zoals kroketten en frikandellen bestelt. Om gelijk van te genieten of om mee te nemen voor onderweg, thuis op werk of waar dan ook. Het is snel en gemakkelijk en tegenwoordig bezorgen we het zelfs bij je thuis.

Onze frituurcultuur, een stukje Nederlands trots

De cafetaria is de plek waar we genieten van een snelle, lekkere hap. Het is de cafetaria waar we naar verlangen als we op vakantie zijn geweest of waar we op een vaste dag in de week met het hele gezin bestellen. Het is een begrip, een gewoonte die we al bijna 100 jaar kennen. Een stukje nostalgie, waar we blij van worden.

Wij omarmen deze oer-Hollandse traditie in al zijn eerlijkheid, helderheid, maar vooral ook zijn lekkerheid en kwaliteit. We genieten bij Foodmaster van klassiek gemaakte frites en snacks. Net als vroeger want Foodmaster is gewoon de lekkerste sinds vroeger.

Een stukje geschiedenis

Foodmaster gaat al meer dan 20 jaar mee. In 1997 opende de eerste locatie in Utrecht. Sindsdien is Foodmaster uitgegroeid tot een succesvolle formule met meer dan 50 vestigingen door Nederland.

Foodmaster is in alle windstreken vindbaar: van het Damrak tot Groningen en Middelburg. Nog steeds groeit deze cafetaria en worden ieder jaar weer nieuwe vestigingen geopend.

Kwaliteitsproducten

Maar Foodmaster is meer dan zijn locaties. De cafetaria onderscheidt zich door de goede producten. Fastfood of niet, je wilt gewoon iets lekkers eten. Door onze samenwerking met topmerken kunnen we klanten bieden waar ze voor komen: optimale smaak!

Dit zie je terug in de keuze om exclusief met A-merken samen te werken. Sauzen, kroket, frites en al onze andere producten zijn daarom het beste van het beste. Kwaliteit is ook terug te zien in onze premium burgers die zijn gemaakt van 100% rundvlees en ambachtelijk brood.

Ben jij ook trots op onze oerhollandse traditie? Deel jouw frituurcultuurmoment via social media. Gebruik #frituurcultuur!