Wie is Foodmaster?

11 mei, 2022

Hi Snackfan,

Wie is jouw Foodmaster eigenlijk en wat kan je van ons verwachten? Foodmaster is er voor de echte snackfan. Wij omarmen de oer-Hollandse snacktraditie, want daar zijn we trots op. Je vindt het immers nergens anders dan in ons kikkerlandje: de cafetaria. Op deze plek staat de frituur centraal, hier vind je de lekkerste friet en snacks zoals kroketten en frikandellen. Om gelijk van te genieten of om af te halen zodat jij thuis of op het werk kan snacken. De cafetaria wordt geroemd om de snelheid,  het gemak en daarbij is het ook nog eens heel erg lekker.

Tegenwoordig kan je jouw Lekkerste Foodmaster gerechten vaak online bestellen. Wist je trouwens dat de meest bestelde snack bij Foodmaster de frikandel is? We hebben onze snack top 10 voor jou als echte fan even op een rij gezet.

1. Frikandel                                                                    6. Bamischijf of ook wel Bamiblok genoemd

2. Kroket                                                                        7. Berehap of ook wel Berenklauw genoemd

3. Kaassoufflé                                                               8. Loempia

4. Mexicano                                                                  9. Nasischijf

5. Kipkorn                                                                   10. Viandel

Is er een feestje of valt er iets te vieren dan zijn onze mini-snacks ook graag van de partij. Wat is nou een feestje zonder mini-frikandellen, bitterballen, kipnuggets, Vlammetjes en Kaastengels? Dus heb je een feestje, een gezellige borrel of je viert gewoon het weekend dan weet jij wie je moet bellen.

Lekkere groet,

Jouw Foodmaster