Vega in de snackbar

9 mei, 2022

Hi Snackfan, 

Vega in de snacktent, we zijn het steeds meer gewend. Inmiddels vind je bij Foodmaster een flink assortiment aan vegetarische snacks. Dat mag ook wel nu we met elkaar steeds vaker een vleesloze dag inlassen. Zo’n 50 tot 75% van de Nederlandse bevolking last regelmatig een vleesloze of vleesvrije dag in en daarbij is 4 tot 6% van de inwoners in Nederland volledig vegetarisch. Gelukkig kan de echte snackfan nog altijd bij Foodmaster terecht. Want naast een aantal heerlijke vegetarische burgers vind je inmiddels ook de lekkerste vegetarische snacks in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan de vegetarische krokketten of groentekroketten. Gelukkig zijn voor veel van jouw lievelingssnacks allerlei vleesvrije alternatieven te vinden.  

Hiervoor slaan Mora en De Vegetarische Slager dagelijks hun handen in één. Samen komen zij met de beste ingrediënten tot de lekkerste recepturen. Sommige vegetarische snacks zijn niet te onderscheiden van de “echte” vleesvarianten, zoals de draadjesvleeskroket of de vega bitterbal. Inmiddels vind je ook een smaakvol en heerlijk vegetarisch alternatief voor de  kipkorn en de kipnugguts.  

Speciaal voor de vegetarische snackfans van Foodmaster hebben we een Foodmaster’s Lekkerste burger op onze kaart staan, namelijk de Krachtpatser. Een vegetarische spinazie-kaas burger met feta, frisse gemengde sla en truffelmayonaise. Hier lik je jouw vingers bij af.  

Vega een trend of een blijvertje, wat denk jij?  

Lekkere groet,  

Jouw Foodmaster