Foodmaster de Draai

13 januari, 2023

Premium burgers en fritesspecials bij Foodmaster de Draai

Bewoners van nieuwbouwwijk De Draai hebben sinds kort een nieuwe cafetaria in hun midden: Foodmaster De Draai. Ondernemer Anh Khoa Tran vervelkomt zijn gasten niet alleen met oer-Hollandse frites en snacks, maar ook met bijzondere fritesspecials en premium burgers.   

Foodmaster De Draai in winkelcentrum Draaiwaard is een oer-Hollandse cafetaria, maar dan in een modern jasje gegoten. In het pand naast Vomar is een compleet nieuwe cafetaria ingericht waar frites- en snackliefhebbers ter plekke kunnen eten of hun bestelling kunnen afhalen. Alhoewel ondernemer Anh Khoa Tran zijn gasten graag in zijn zaak verwelkomt, bezorgt de cafetaria ook bij mensen thuis.

Uitgebreid aanbod

Op het menu van Foodmaster De Draai zijn natuurlijk de bekende frites en snacks te vinden, maar ook een apart assortiment vegetarische snacks, kipsnacks, partysnacks, broodjes en maaltijdsalades. Daarnaast heeft de cafetaria acht premium burgers en tien fritesspecials om uit te kiezen. Foodmaster De Draai wil op den duur ook Oosterse gerechten aan het menu toevoegen. 

"We zitten in een winkelcentrum met onder andere een supermarkt, een kaaswinkel en een bakker."

Oer-Hollands snacken bij Foodmaster

Foodmaster is een snackbarformule met ruim vijftig vestigingen in heel Nederland. Bij Foodmaster staat de oer-Hollandse snacktraditie centraal, met kwaliteitsproducten in een eigentijdse omgeving.

Foodmaster De Draai is de vinden aan de Lijsterstraat 11, naast Vomar. De cafetaria is, met uitzondering van maandag, dagelijks geopend van 11.00 tot 20.30 uur (dinsdag vanaf 16.00 uur).