Franchise

Wanneer je een Foodmaster binnenstapt waan je je in een traditioneel cafetaria, maar wel één met een modern jasje. Foodmaster is een franchiseformule van FHC Formulebeheer. Dat betekent dat je als ondernemer een contract aangaat waarbij je de handelsnaam en formule Foodmaster mag exploiteren.

Binnen onze franchise ligt de focus op samenwerken en ondersteuning bieden. Zo word je begeleid in zaken zoals marketing, administratie, hygiëne, bedrijfscoaching en meer. Jouw lokale kennis en kunde is bepalend voor het succes van de samenwerking. Geen harde franchise dus, maar het beste van beide werelden: het voordeel van een succesvolle formule met veel vrijheden om goed lokaal te kunnen ondernemen.

Heb jij het in je?

Wil je meer weten over de formule Foodmaster? Vul onderstaand formulier in, geef aan of je interesse hebt in een proefpakket en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. 

  Diensten

  Voor onze franchisenemers leveren we belangrijke diensten. Deze leveren veel mogelijkheden en nemen veel voor jou als ondernemer uit handen.  

  Bekijk producten en diensten

   

  Adres hoofdkantoor

  Haverstraat 36
  2153 GB Nieuw-Vennep
  Tel: 0252- 620 620
  Fax: 0252- 687 772
  Website: www.fhc-formulebeheer.nl
  E-mail: info@fhc-formulebeheer.nl