MAATREGELEN CORONAVIRUSLAATSTE UPDATE: 29-11-2021

Per 26 november 2021 gelden er aangescherpte Coronamaatregelen. Hierdoor zullen we weer 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden in de vestiging en is ons zitgedeelte om 17.00 uur gesloten. Afhalen en de lekkerste gerechten laten bezorgen blijft onverminderd mogelijk.  

Wij scannen de Corona Check-app, ook buiten op ons terras. Zorg ervoor dat je de check-app of geprinte QR-code en ID bewijs kan tonen (Vanaf 13 jaar en ouder).  Lees meer over het verkrijgen van het toegangsbewijs op www.coronacheck.nl. Vanaf 17.00 uur kan je helaas niet meer bij ons in de vestiging genieten van het Lekkerste van jouw Foodmaster, horeca sluit om 17.00uur. 

Kom je alleen afhalen? Dan is dit ook mogelijk na 17.00 uur. Het dragen van een mondkapje binnen is verplicht, wij zullen je hier ook op wijzen. 

Bezorgservice

De meeste Foodmaster vestigingen bieden eveneens de mogelijkheid tot het bezorgen van de bestelling. Wil je liever de deur niet uit? Dan kan je ook na 17.00 uur de Lekkerste Foodmaster gerechten thuis laten bezorgen. Ga naar de button ‘online bestellen’ en zoek jouw Foodmaster op om te zien of er een bezorgservice wordt aangeboden. Wanneer jouw Foodmaster vestiging een bezorgservice aanbiedt via een online bestelsite is contactloos bezorgen mogelijk.