Hollandse Weken

We sluiten het jaar 2023 af met de Hollandse smaken en gebruiken!

Het is tijd voor de Hollandse weken bij Foodmaster! Je geniet van een Crunchy Dutch Burger, een broodje BLT Souflesse en een frites special stoofvlees. Proef nu ook de limited edition milkshake: De speculaas shake!

Bij de Crunchy Dutch Burger, een typische Hollandse burger, zeggen wij dan ook "less is more”. Een krokante kipburger voorzien van augurk en een overheerlijke burgersaus. Dat wordt smullen! 

Ben jij een echte kaasliefhebber? Dan is onze BLT Souflesse echt een aanrader. Een broodje met een knapperige Souflesse, rijkelijk belegd met bacon, gemengde sla en tomaat. Overgoten met een pittige sriracha mayonaise. Wat iemand ook zegt, dit broodje “kaas” is heerlijk!  

De langverwachte terugkeer van onze frites special Stoofvlees is een feit! Ook dit jaar hebben we deze geliefde favoriet weer op onze kaart staan. Geniet van onze krokante frites en heerlijk mals stoofvlees. Als je deze heerlijke combinatie nog niet hebt geproefd, wacht dan niet langer en kom snel langs. Deze wil je niet missen en lik je jouw vingers bij af!   

Ook geniet je nog van onze heerlijke limited editon romige Speculaas Shake. Daarmee kom je deze maanden wel door hoor! Dus, trek je klompen aan, spring op je fiets en kom gezellig langs bij jouw Foodmaster tijdens de Hollandse weken. We beloven je een smakelijk avontuur, welke je niet snel zult vergeten!  

Hollandse weken bestellen bij Foodmaster