Maatregelen in verband met Coronavirus

Extra maatregelen in verband met Coronavirus

Maatregelen in verband met Coronavirus

Vanaf 1 juli zijn de richtlijnen voor de horeca verruimd, mits anderhalve meter afstand wordt gewaarborgd. Binnen bij Foodmaster geldt dat er maximaal 100 klanten mogen plaatsnemen. Zowel klanten als medewerkers dienen anderhalve meter afstand van elkaar te houden, tenzij de klanten aan tafel uit hetzelfde huishouden komen. Voor klanten die niet uit één huishouden komen geldt dat zij met maximaal twee personen kunnen blijven eten. 

Uiteraard hanteren wij bij de bereiding van de producten de allerhoogste voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne. Tafels en stoelen worden na gebruik grondig schoongemaakt. Naast het zitgedeelte blijft ook het afhaalgedeelte gewoon geopend. 

Hieronder de geldende maatregelen per 1 juli voor het ter plekke nuttigen van eten overzichtelijk opgesomd:

  • Binnen mogen 100 klanten aanwezig zijn plus medewerkers.
  • Klanten moeten anderhalve meter afstand houden, tenzij zij afkomstig zijn uit één huishouden.
  • Klanten die niet tot één huishouden behoren kunnen met maximaal twee personen blijven eten. Zij hoeven onderling geen anderhalve meter afstand te houden.
  • Op terrassen mogen meer dan 100 mensen zitten, mits er genoeg plaats is om de anderhalve meter afstand te bewaren.
  • Klanten moeten aan een tafel plaatsnemen.

Bezorgservice

Wil je liever de deur niet uit? Ga naar de button ‘online bestellen’ en zoek jouw Foodmaster op om te zien of er een bezorgservice wordt aangeboden. Wanneer jouw Foodmaster vestiging een bezorgservice aanbiedt via een online bestelsite is contactloos bezorgen mogelijk. Geef dit in de opmerkingen aan en kies voor vooraf betalen. Wij bellen bij afleveren van de bestelling aan, waarna de bestelling voor de deur wordt geplaatst.