Extra maatregelen in verband met Coronavirus

Extra maatregelen in verband met Coronavirus

Extra maatregelen in verband met Coronavirus

Op 15 maart zijn extra maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het Coronavirus.
Naast de scholen worden ook alle eetgelegenheden t/m 6 april gesloten. Het is alleen nog mogelijk om bij Foodmaster te bestellen voor afhalen of bezorging. Uiteraard hanteren wij bij de bereiding van de producten de allerhoogste voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne. Van onze gasten vragen wij gepaste afstand tot elkaar te houden, zoveel mogelijk met pin te betalen en de producten niet ter plekke te consumeren.

Contactloos bezorgen

Wil je liever de deur niet uit? Ga naar de button ‘online bestellen’ en zoek jouw Foodmaster op om te zien of er een bezorgservice wordt aangeboden. Wanneer jouw Foodmaster vestiging een bezorgservice aanbiedt via een online bestelsite is contactloos bezorgen mogelijk. Geef dit in de opmerkingen aan en kies voor vooraf betalen. Wij bellen bij afleveren van de bestelling aan, waarna de bestelling voor de deur wordt geplaatst.