Foodmaster Dokkum is geopend

Tineke Foodmaster Dokkum

Vanaf 1 januari 2020 zijn de deuren van Foodmaster Dokkum officieel geopend. Net even voor de kerst was de vestiging al open voor de omliggende bedrijven in Dokkum. Foodmaster Dokkum wordt gerund door Tineke en haar man Lubbert voor wie de cafetaria branche gesneden frites zijn.

Tineke was 19 jaar toen zij voor zichzelf begon en samen met haar man snackbar Lutine opende. De cafetariabranche is hard werken en met kinderen soms lastig te combineren, aldus Tineke. Nu jaren later kwam Tineke te werken bij het tankstation Avia het is dus niet geheel toeval dat de gloednieuwe Foodmaster vestiging er naastgelegen is. Van autoshowroom tot Foodmaster, het was even verbouwen maar vanaf 1 januari kun je bij Foodmaster Dokkum terecht voor allerlei heerlijke snacks maar ook een ambachtelijke specialiteit.

Wanneer Tineke wordt gevraagd om haar specialiteiten, verwijst zij dan ook direct naar de gehaktbal van de lokale slager Menno Hoekstra. We hebben een top vestiging hier, we zitten op de route naar Ameland en hebben te maken met veel woon en werkverkeer.

Een echte horecafamilie
De deuren van Foodmaster Dokkum zijn vanaf 1 januari 2020 officieel geopend en Tinke en haar man Lubbert staan samen met hun dochter en 2 vaste krachten klaar om de lekkerste snacks te bereiden.

 

Foodmaster Dokkum
Holwerderweg 32
9101 PA Dokkum