Foodmaster lanceert nieuwe burgers en Pina Colada shake

Foodmaster lanceert nieuwe burgers

Foodmaster heeft op 1 juli nieuwe burgers gelanceerd voor haar vestigingen. De nieuwe burgers hebben stuk voor stuk een unieke smaak. De lancering van de drie nieuwe burgers volgt op de al eerdere lancering van de Foodmaster’s Lekkerste selectie in 2015. Hierbij werden in totaal zeven burgers gelanceerd. Zoals de eerste zeven burgers allemaal een ludieke naam kregen, hebben de drie nieuwe burgers ook unieke benamingen: de Krachtpatser, ‘t Amsterdammertje en de (k)Eigoed. 

De Krachtpatser

We kunnen er niet omheen. Er komt steeds meer vraag naar vegetarische producten. Daarom heeft Foodmaster nu de Krachtpatser gelanceerd. De Krachtpatser is een spinazie-kaasburger, die met enthousiasme door de Foodmaster-ondernemers is ontvangen. De burger wordt belegd met fetakaas, gemengde sla en truffelmayonaise.

‘t amsterdammertje 

Als knipoog naar de picalilly die vroeger steevast verkrijgbaar was in de cafetaria is er nu ‘t Amsterdammertje. De klassieke Foodmaster-burger wordt gecombineerd met picalilly, oude kaas en gemengde sla. De burger is met zorg samengesteld. De combinatie van het frisse van de picalilly werkt erg goed met de hartige smaak van de oude kaas. Een echt stukje frituurcultuur!

(k)eigoed 

De naam zegt het al: de (k)Eigoed heeft een gebakken ei! Maar het heeft nog meer dan dat. De burger van Foodmaster wordt afgemaakt met bacon, kaas en burger relish. Dit is een perfecte burger voor degene die niet kan kiezen voor één topping.

kroketburger

Naast de bovenstaande luxe burgers, heeft Foodmaster er ook voor gekozen een burger op het menu te zetten voor de klant die lekker wil snacken voor een budgetprijs. De kroketburger is inmiddels een feit! Voor 2 euro haal je deze heerlijke burger. In korte tijd is al gemerkt dat dit een hardloper is!

kwaliteitsburgers

Foodmaster staat dan wel voor de oer-Hollandse frituurcultuur, toch gaat het graag mee in de tijd. Dit is terug te vinden in de hamburgers die als goed voorbeeld dienen van verduurzaming van het cafetaria-assortiment. De hamburgers zijn namelijk van Hollands rundvlees en zijn e-nummervrij. De burgers zijn vanaf 1 juli bij Foodmaster verkrijgbaar en zullen tot in ieder geval eind september bij de verschillende vestigingen aangeboden worden.