Foodmaster bedenkt unieke sundaes

Sundaes tompouce stroopwafel kletskop

Voor het nieuwe ijsseizoen dook Foodmaster de ijskast in om nog niet eerder vertoonde sundaes op de kaart te zetten. De formule verzamelde allerlei ideeën. Dat begon al in januari met een bezoek aan de ijsbeurs in Italië door uitgebreid inspiratie op te doen!

Voor de sundaes was smaak belangrijk, maar Foodmaster wilde ook verrassende elementen toevoegen om de klant te blijven verbazen. In maart werden verschillende smaken uitvoerig getest. Allerlei ingrediënten passeerden de revue tot werd besloten acht sundaes te presenteren.

De sundaes van Foodmaster

Zoals gebruikelijk voor Foodmaster worden typisch Hollandse smaken en ingrediënten gebruikt. Zo zijn er nieuwe sundaes met kletskoppen, bokkenpootjes en stroopwafels ontwikkeld. Ook is er een speciale tompouce sundae gemaakt. Diverse smaaksensaties worden gecombineerd met de zoet&zout sundae, terwijl de popcorn en snoep sundae volledig inzetten op heerlijk zoet.

Maar van alle unieke creaties steekt de kaaskop er met vlag en wimpel bovenuit. Dit is een oubliehoorn met softijs en een dip van kaaschips. Een combinatie die in de eerste instantie gek klinkt, maar verbazingwekkend goed werkt.

De sundaes zijn nieuw in het assortiment van Foodmaster en het hele jaar door verkrijgbaar.