Onze nieuwe website is gelanceerd

Hamburger op metrotegels

Voor wie op onze site is gekomen, zal het al zijn opgevallen: onze nieuwe Foodmaster website is gelanceerd! Daarmee hebben we nu een volledig nieuwe huisstijl, offline én online.

Vind jouw eigen vestiging

Op onze homepage kun je heel eenvoudig een vestiging bij jou in de buurt vinden! Ook kun je gelijk navigeren naar de lokale vestiging en zien of jouw Foodmaster doet aan online bestellen (want laten we eerlijk zijn, niets is zo lekker als een maaltijd bezorgd krijgen op een regenachtige dag).

Assortiment

Je kunt op onze website vinden welke producten we bij onze vestigingen verkopen. We houden van onze oer-Hollandse frituurcultuur. Snacken mag bij ons. Met mate natuurlijk, maar wanneer je dan snackt moet het ook wel echt goed zijn. Daarom werken we met A-merken samen.

Op de lokale pagina van de vestiging bij jou in de buurt, vind je het gehele assortiment! Mooi, want dan kun je alvast van tevoren kijken waar je trek in hebt.

Acties

Doe jij graag mee met acties? Op deze site vind je welke acties we maandelijks hebben. Op dit moment kun je bij ons de vegetarische kroket van Mora krijgen! Ook kun je meedoen met het voordelige menu die je zelf kunt samenstellen. 

Franchisenemer worden?

Trekt het Foodmaster-concept jou ook? Wil je stiekem misschien zelf wel een onderneming starten? Neem eens contact op via dit formulier en vraag vrijblijvend informatie aan!

Browse gerust verder rond op onze website. Wij zijn er in ieder geval erg trots op!