Foodmaster De Viersprong bij beste tien in tussenstand Cafetaria Top-100 publieksprijs

Freakshake van Foodmaster De Viersprong

Foodmaster De Viersprong staat bij de tussenstand voor de publieksprijs van de Cafetaria Top-100 bij de beste tien. De Viersprong staat op een achtste plaats, wat een ontzettend goede prestatie is!

Creatieve onderneemster

De vestiging heeft deze plaats onder andere te danken aan de fanatieke en creatieve inzet van onderneemster Carin. Enige tijd geleden bedacht zij nog de Boswandeling en de Flügel freakshakes die viral gingen op Facebook. Mensen uit het hele land zagen deze shakes op hun tijdlijn langskomen en wilden uren reizen om de creaties uit te proberen. Via diezelfde Facebookpagina probeert zij nu de stemmen van de publieksprijs voor zich te winnen, door een heerlijke Redbull freakshake te verloten.

Hoogst genoteerde formule samen met HappyFood

Foodmaster is samen met HappyFood de hoogst genoteerde formule in de tussenstand. Formules die volgen in de top 10 zijn Restaria en AnyTime. Onze formule moet het in de stemming helaas afleggen tegen de losse ondernemingen. Echter, de stemming moet wel een heel andere wending krijgen, moet De Viersprong echt nog kans kunnen maken op winst. De nummer 1 en 2 hebben namelijk beiden zo’n 1.000 stemmen voorsprong! Desondanks wensen wij Foodmaster De Viersprong heel veel succes met de stemming van de publieksprijs en duimen wij hard met onderneemster Carin mee.

Stemmen

Mocht je nog niet gestemd hebben voor de publieksprijs, dan kan dat (ook op onze andere vestigingen!) op de website van de Cafetaria Top100. Stemmen kan tot 17 september. Op maandag 29 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens het Cafetaria Top-100 evenement.