Nieuwste Foodmaster onderneemster Rabo Starter van het Kwartaal

Foodmaster onderneemster Loes Helling Rabo Starter Kwartaal

Donderdag 24 mei pitchte Loes Helling, onderneemster van Foodmaster Boskoop, voor de Rabo Starter van het Kwartaal (regio Gouwestreek). Rabobank probeert op deze manier ondernemers te helpen met een vliegende start. Voor onze kersverse Foodmaster onderneemster een extra primeur: zij is de eerste Rabo Starter van het Kwartaal in deze regio!

Presentatie in Foodmasterkleding

Een aantal weken terug nam Rabobank contact op met Loes Helling. De bank was zo enthousiast over Loes haar ondernemersplan, dat zij zich afvroeg of de onderneemster zich wilde inschrijven voor de Rabo Starter van het Kwartaal. Loes was vereerd en wilde natuurlijk meedoen, “maar dan ga ik wel winnen!”.
Zo gezegd, zo gedaan. Op donderdag 24 mei rende zij uit haar werk vandaan naar de locatie waar zij haar pitch moest houden. Nog in Foodmasterkleding en al, want ja, dat is Loes. Ook tijdens het juryberaad zat zij op hete kolen: ze moest toch echt wel weer snel naar de zaak terug, want het zou tijdens het avondeten (“de spits”) weer druk worden.

“Geboren met een frituurmandje in mijn hand”

Tijdens haar pitch vertelde de Starter dat zij werken in de cafetaria met de paplepel ingegoten heeft gekregen. “Ik ben geboren met een frituurmandje in mijn hand. Mijn familie grapt wel eens dat mijn eerste eten een frietje was”, vertelt Loes. “En toen kwam ik voor de keuze om van al mijn gespaarde geld een huis te kopen, of een eigen onderneming te starten. Ik ben toen op zoek gegaan naar een geschikte locatie voor een onderneming, want als je iets doet, moet je het goed doen. Deze locatie vond ik, dus ging ik mijn hart achterna en opende ik mijn eigen Foodmaster vestiging.”

“Een ondernemer die ook kiest voor lokale betrokkenheid”

Rabobank Gouwestreek presenteert de trotse winnares ook op haar website. Daarbij motiveert de bank te hebben gekozen voor Loes, omdat zij ook kiest voor lokale betrokkenheid, oog heeft voor duurzaamheid en het starten van haar bedrijf gedegen heeft aangepakt. Tot slot was de bank erg enthousiast over haar overtuigende pitch.

Wij feliciteren Loes van harte met deze winst!