Foodmaster Vlissingen geopend

Foodmaster Vlissingen geopend

Op dinsdag 3 april is de alweer 49e Foodmaster open gegaan. Deze vestiging staat in Vlissingen en is de derde vestiging van Wijnand Commijs en Pascal Pelkman.

Hun eerdere vestigingen, een Foodmaster en een Foodmaster 2 Go, staan in Middelburg. Toen zij in 2017 de kans kregen om een cafetaria in Vlissingen over te nemen, zagen zij hun kans schoon om ook hier een mooie Foodmaster cafetaria te openen. De afgelopen maanden hebben zij zelf hard verbouwd in deze vestiging en het resultaat mag er absoluut zijn! De nieuwe Foodmaster is een zaak om trots op te zijn: de counter, de keuken, het eetgedeelte en het afhaalgedeelte; alles klopt.

Wijkfunctie

Foodmaster Vlissingen is gevestigd in de wijk Paauwenburg. De nieuwe vestiging heeft dus een echte wijkfunctie. En hoewel de cafetaria een mooi afhaalgedeelte heeft aan de voorzijde van de zaak, zien de twee ondernemers graag dat de mensen ook een lekker frietje of een goede burger ter plekke op komen eten in het sfeervolle eetgedeelte.

Bij Foodmaster Vlissingen kun je vanaf nu zeven dagen per week terecht om de lekkerste frites, snacks en burgers te bestellen. Om gelijk van te genieten of om mee te nemen voor onderwerg, thuis, op het werk of waar dan ook.