Foodmaster Oldemarkt winnaar mystery visit 2017

Foodmaster Oldemarkt winnaar mystery visit 2017

Vanuit Foodmaster hechten wij veel belang aan zaken als hygiëne en kwaliteit: wij willen onze gasten alleen het beste geven! Om ervoor te zorgen dat dit gewaarborgd blijft bij alle vestigingen, worden ieder jaar mystery visits uitgevoerd door een onafhankelijk bureau, Mariëlle van Bostelen training & advies. Ook in 2017 zijn alle Foodmaster vestigingen weer gecontroleerd op onder andere gastvrijheid, uitstraling van de winkel, marketing, hygiëne en kwaliteit. Uit deze mystery visits heeft het bureau een top tien samengesteld van vestigingen met de hoogste score. De beste Foodmaster was Foodmaster Oldemarkt. Gefeliciteerd met jullie eerste plaats, Foodmaster Oldemarkt!

Bijverkoopvraag

Tijdens de mystery visits is ook aandacht besteed aan het stellen van de bijverkoopvraag. Deze vraag houdt in dat de medewerker de gast vraagt of hij/zij ook nog iets drinken bij zijn/haar eten wenst. Coca Cola wil het stellen van deze bijverkoopvraag stimuleren en heeft daarom een prijs ter beschikking gesteld. Wij mochten de winnende Foodmaster namens Coca Cola tien pathé kaartjes geven, omdat zij deze bijverkoopvraag hadden gesteld. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een leuk teamuitje organiseren. Het is immers een teamprestatie!

TOP 10

Foodmaster Oldemarkt
Foodmaster Pejo
Foodmaster Middelburg
Foodmaster Heerhugowaard
Foodmaster Laren
Foodmaster Den Haag Ambachtsgaarde
Foodmaster Bergen Bello
Foodmaster De Viersprong Nieuw-Amsterdam
Foodmaster De Parel ‘s-Gravenzande
Foodmaster Tiel