Nieuw: Foodmaster Boskoop

Foodmaster Boskoop interieur en counter

Dinsdag 13 februari heeft Foodmaster Boskoop haar deuren geopend voor iedereen die trek heeft in overheerlijke frites, een snack of een smaakvol ijsje. Maandag 12 februari opende kersverse onderneemster Loes Helling haar vestiging voor genodigden. De avond was druk bezocht en Helling liep apetrots in haar gloednieuwe zaak rond om geïnteresseerden te woord te staan.

Horeca ervaring

Werken in de horeca is Helling met de paplepel ingegoten. Nadat zij klaar was met haar studie pedagogiek, is zij werkzaam gebleven in de cafetariawereld. Zelf had ze nooit verwacht dat ze een eigen zaak zou runnen, maar even geleden begon het toch wel te kriebelen. Daarom heeft ze op nog een aantal locaties gewerkt om zo van iedere werkwijze wat tips mee te krijgen, want de ene ondernemer is de andere niet. Helling vertelt: “De ene zaak was veel meer bezig met zo kostenefficiënt mogelijk werken, terwijl de andere zaak een sterke focus had op acties. Ik heb daar heel veel van geleerd en pak daar zeker dingen van mee voor mijn eigen zaak.”

Hoogvliet supermarkt

De nieuwe Foodmaster vestiging is gevestigd in een pand waar ook een Hoogvliet supermarkt zit. Helling ziet dit als groot voordeel. “Ik denk dat de supermarkt en de Foodmaster elkaar versterken. Mensen combineren het doen van boodschappen met het halen van eten. Dit scheelt hen tijd, want ze hoeven nu slechts één keer de deur uit.” Bij een van haar vorige werkgevers lag ook een supermarkt tegenover het filiaal. “Wat vaak voorkwam, was dat mensen eten kwamen bestellen en vervolgens zeiden: ik doe nog even boodschappen, dus ik kom het zo halen. Twee vliegen in één klap dus.”

Foodmaster nieuwe stijl

Afgelopen oktober lanceerde Foodmaster haar nieuwe huisstijl. In deze stijl zet Foodmaster haar trots op de oer-Hollandse frituurcultuur centraal. Alle nieuwe vestigingen zullen in deze stijl gebouwd worden, zo ook de nieuwe vestiging in Boskoop. Kom daarom snel eens een bezoekje brengen aan de nieuwste Foodmaster vestiging!