Foodmaster opent nieuwe vestiging in Culemborg

Foodmaster opent nieuwe vestiging in Culemborg, interieur

Na een restyling is cafetaria Oniveau op dinsdag 5 december geopend onder de vlag van Foodmaster. Met Foodmaster zetten we, onder de noemer ‘de lekkerste sinds vroeger’, de traditionele cafetaria weer op de kaart. Echter wel in een modern jasje, want bij Foodmaster Culemborg plaatst je via de app of website al van tevoren je bestelling. Zo hoef je nooit lang te wachten bij het afhalen van je bestelling. Liever laten bezorgen? Ook dat is mogelijk!

Een stukje Nederlandse frituurcultuur

Een plek waar de frituur centraal staat en waar je frites en snacks zoals kroketten en frikandellen afhaalt. Nergens anders ter wereld kennen ze de cafetaria zoals wij hem kennen. Het is een typisch stukje Nederlands cultuurgoed. Foodmaster is trots op deze Nederlandse frituurcultuur en wil dat in al haar vestigingen uitstralen.

Ben jij ook een liefhebber van frites? Kom dan zeker langs! De medewerkers bereiden hier de lekkerste frites en snacks van A-merken. Op onze speciale wand lees je bovendien alles over de Nederlandse frituurcultuur. Wist je bijvoorbeeld dat de eerste cafetaria in 1933 zijn deuren opende?

We zien je graag in onze vernieuwde vestiging! Foodmaster Culemborg, Everwijnstraat 6.