Waalwijk Foodmaster van het jaar

Foodmaster van het jaar De Zwijs Waalwijk

Foodmaster De Zwijs uit Waalwijk is afgelopen 29 mei tijdens de Foodmaster ondernemersdag uitgeroepen tot beste Foodmaster van het jaar 2016/2017. De prijs werd uitgereikt door Mijndert Overgaauw van Beckers. “Ondernemers Raymond Delwig en Welmoed Noteboom zijn altijd enthousiast in de weer met acties, hebben afgelopen jaar veel gedaan aan de uitstraling van de zaak en zijn leuk actief op Facebook”, aldus het jury commentaar.

Bij Raymond en Welmoed zit de cafetaria in hart en nieren. Raymond is zelfs al sinds zijn 13e werkzaam in de branche. Afgelopen jaar heeft het stel niet stil gezeten. In de cafetaria is een nieuwe bakwand geplaatst en ook aan de sfeer in en rondom de zaak is hard gewerkt. Daarnaast bezorgt Foodmaster De Zwijs al enige tijd frites en snacks in en rondom Waalwijk. Als een van de eerste zijn ze gestart met Foodmaster Delivery en met succes. Het bezorgautootje van De Zwijs maakt dagelijks veel ritjes. Hiermee zijn zij een goed voorbeeld voor alle andere ondernemers die willen starten met online bestellen.

Marketing en hygiëne

Naast de beste Foodmaster award werden er twee andere prijzen uitgereikt. Zo ontving Foodmaster Veldt Snack Heiloo de marketing award en ging de hygiëne award naar Foodmaster Snackland in Amsterdam.

Foodmaster

Foodmaster is de fastfoodspecialist van Nederland. De formule bestaat uit 47 cafetaria’s verspreid door heel Nederland. Bij Foodmaster staat kwaliteit centraal, daarom werkt Foodmaster uitsluitend met A-merken.