Foodmaster King Lao in Cafetaria Top 100

Foodmaster King Lao in Cafetaria Top 100

Maandag 17 oktober is in Studio 21 de Cafetaria Top 100 uitgereikt. Foodmaster King Lao te Aalsmeer is hier in de prijzen gevallen en heeft een plekje bemachtigd binnen de cafetaria top 100.

De organisatie van de Cafetaria Top 100 ligt in handen van Snackkoerier. Alle fastservice restaurants en cafetaria’s in Nederland kunnen zich hiervoor inschrijven. Foodmaster King Lao ging de uitdaging aan. Anonieme bezoekers zijn vervolgens bij alle deelnemende cafetaria’s langs geweest en hebben de cafetaria’s en fastservice restaurants op een aantal criteria beoordeeld. De best scorende deelnemers kregen vervolgens een bezoek van de vakjury. Een hoofdjury heeft op basis van de twee bezoeken de uiteindelijke top 100 samengesteld. Het is King Lao gelukt om een plekje binnen de top 100 te behalen. Wij feliciteren hen van harte.