Nieuwe vestiging: Foodmaster De Viersprong

Foodmaster De Viersprong, interieur en counter

Op 4 januari opent Foodmaster De Viersprong in Nieuw Amsterdam haar deuren. Na een complete verbouwing, waaronder een prachtige serre is het eindelijk zover. Carin, haar man, schoonzus en zwager exploiteren al geruime tijd café De Viersprong. De afgelopen jaren werd de aangrenzende

cafetaria verpacht. Enige tijd geleden begonnen de handen van Carin, die eerder al werkzaam was in de cafetariabranche, echter weer te jeuken. Na overleg met haar familie werd besloten de zaak terug te nemen en werd een samenwerking met Foodmaster aangegaan.”We willen de cafetaria direct op de kaart zetten door middel van scherpe acties en een prachtige cafetaria in combinatie met de goede naam die wij al hebben in Nieuw Amsterdam”, aldus Carin.