Nieuwe cafetaria Foodmaster Ambachtsgaarde Den Haag

Foodmaster Ambachtsgaarde voorkant gevel

Cafetaria Foodmaster Ambachtsgaarde Den Haag

Half juni opent Foodmaster een nieuwe cafetaria aan de Ambachtsgaarde in Den Haag. Met diverse spectaculaire openingsaanbiedingen kunnen de inwoners van Den Haag en Wateringen kennismaken met deze Foodmaster vestiging. ‘Dat is lekker meegenomen’, de vaste slogan van FOODMASTER, die perfect aangeeft wat de formule inhoudt.

Enthousiast Foodmaster-team staat klaar

Wen Dong runt samen met zijn team van medewerkers de Cafetaria aan de Ambachtsgaarde 64. Zij staan zeven dagen in de week klaar om de lunch en het avondeten te verzorgen voor hun klanten. “Foodmaster bestaat nu ruim 20 jaar in Nederland”, zegt Wen Dong. “We leveren alleen producten van goede kwaliteit, allemaal van de bekende A-merkfabrikanten. Daarnaast zijn onze klanten verrast door de aantrekkelijke prijzen. Voor de klanten van Foodmaster is dat lekker meegenomen.”

Stoere, frisse uitstraling

Het pand aan de Ambachtsgaarde is volledig omgetoverd tot schitterende cafetaria. Je kunt er niet alleen afhalen maar je kunt er ook lekker gaan zitten, de cafetaria heeft zitplaatsen voor een lunch, diner of gewoon een lekker frietje. Wen licht toe: “We hebben een fantastisch aanbod en onze huisstijl onderstreept dat. Bij ons alleen maar snacks met een verrassend goede kwaliteit. In onze vestiging werken we uitsluitend met kip en rundvlees producten. Daarnaast zijn onze medewerkers getraind om onze klanten vakkundig, snel en vriendelijk te bedienen. Een perfecte combinatie die het succes van Foodmaster verklaart.”

Ervaren ondernemer

De nieuwe Foodmaster vestiging van Wen Dong is niet zijn eerste horeca bedrijf. Al van jongs af aan werkte Wen mee in het Chinese restaurant van zijn ouders. En zo’n 13,5 jaar geleden opende Wen zijn eigen wokrestaurant. “Ik ben nu toe aan een nieuwe uitdaging en heb die uitdaging gevonden in Foodmaster“ aldus Wen Dong. “Ik heb er ontzettend veel zin in om ook van dit bedrijf een succes te maken en de klanten te laten genieten van onze producten“.

Foodmaster Ambachtsgaarde Den Haag is 7 dagen per week geopend van 12.00 tot 21.00 uur.