Nieuws: Foodmaster Malmö Schiedam

Opening Foodmaster Malmo Schiedam, gevel en medewerker

Onlangs opende Foodmaster een nieuwe cafetaria aan de Malmö in Schiedam. Met diverse, spectacu­laire openings­aan­bie­dingen kunnen de inwoners van Schiedam kennismaken met Foodmaster. ‘Dat is lekker meegenomen’, de vaste slogan van FOODMASTER, die perfect aangeeft wat de formule inhoudt.

Enthousiast Foodmaster-team staat klaar

Maries van Dijke runt samen met zijn team van medewerkers de Cafetaria aan de Malmö 83. Zij staan zeven dagen in de week klaar om de lunch en het avondeten te verzorgen voor hun klanten. “Foodmaster bestaat nu ruim 20 jaar in Neder­land”, zegt Maries van Dijke. “We leveren alleen producten van goede kwaliteit, allemaal van de bekende A-merkfabrikanten. Daarnaast zijn onze klanten verrast door de aantrek­kelijke prijzen. Voor de klanten van Foodmaster is dat lekker meegenomen.”

Stoere, frisse uitstraling

Het pand aan de Malmö 83, tegenover Dirk van den Broek, is volledig omgetoverd tot schitterende cafetaria. Je kunt er niet alleen afhalen maar je kunt er ook lekker gaan zitten, de cafetaria heeft 36 zitplaatsen voor een lunch, diner of gewoon een lekker frietje. Maries licht toe: “We hebben een fantastisch aanbod en onze huisstijl onderstreept dat. Bij ons alleen maar snacks met een verrassend goede kwaliteit. Daar­naast zijn onze medewerkers getraind om onze klanten vakkundig, snel en vriendelijk te bedienen. Een perfecte combinatie die het succes van Foodmaster verklaart.” Voor inwoners van Schiedam geldt bij een bezoek aan Foodmaster: Dat is lekker meegenomen!

Nieuwsgierige schoolkinderen

Er zijn al ontzettend veel nieuwsgierige schoolkinderen een kijkje komen nemen bij Foodmaster. Ze zijn onder de indruk van de leuke zitjes, de mooie foto op de wand en ze vinden het geweldig dat ze hun school kunnen zien aan de overkant van het water.

Foodmaster Schiedam is 7 dagen per week geopend. Op maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 22.00, op zaterdag van 12.00 tot 21.00 en op zondag van 16.00 tot 21.00 uur.