Opening Foodmaster King Lao

Opening Foodmaster King Lao Aalsmeer, gevel met balonnen

Het ondernemerschap kribbelt mij weer. Nadat ik mijn cafetaria had verkocht in Lisse heb ik mijn ervaringen ingezet als adviseur bij FHC Formulebeheer. Een organisatie met al 20 jaar de beste cafetaria formules!. Elke dag geniet ik van de gesprekken met ondernemers die hun eigen cafetaria hebben en op zoek zijn naar kansen om meer omzet te genereren. Ik heb menig startende ondernemer geholpen om zijn bedrijf succesvol te openen. Hierbij heb ik gemerkt dat het volgen van trainingen op de werkvloer een pre is om succes te maken. Het runnen van een cafetaria wordt flink onderschat.

Om startende en ervaren ondernemers te laten zien hoe een cafetaria werkt heb ik besloten om weer een eigen cafetaria te openen. In samenwerking met FHC Formulebeheer open ik Foodmaster King Lao in Aalsmeer. In de vestiging wordt startende ondernemers getraind en leert men op de werkvloer wat er allemaal gebeurt in een cafetaria. Zo kan ik als praktijkgerichte ondernemer mijn adviezen duidelijk en in een goede leeromgeving overbrengen.

Bij Foodmaster King Lao worden naast de traditionele frites en snacks ook Chinese maaltijden geserveerd. Maaltijden die eenvoudig in een cafetaria zijn te bereiden en te verkopen. Na de complete verbouwing van de winkel nodig ik u van harte uit om met eigen ogen te zien hoe succesvol je kunt zijn met een cafetaria.
Ik ben trots op de cafetaria!